Algemene voorwaarden

Om de gekozen behandeling zo professioneel en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden.

 

Als u een afspraak maakt bij Healthy Minds ga ik ervan uit dat u deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

1. Voor het bijhouden van mijn klantenbestand wordt bij het maken van een afspraak steeds gevraagd naar uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit aan derden verstrekt.

 

2. Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er een intakegesprek gehouden. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de correctheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.

 

3. Bij wijzigingen van de medische situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.

 

4. Alle informatie die tijdens het intakegesprek en de behandeling verteld worden, inclusief persoonlijke gegevens en kwesties, worden vertrouwelijk behandeld.

 

5. Bij Healthy Minds worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een behandeling en wordt u doorverwezen naar de huisarts of specialist.

 

6. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan uw arts, voordat u een afspraak maakt.

 

7. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Afspraken die geannuleerd of vergeten worden, minder dan 24 uur voor de gemaakte afspraak, worden voor 50% in rekening gebracht.

 

8. Betaling verloopt contant of via de mobiel bankieren app, en zal meteen na de behandeling voldaan worden.

 

9. Waardebonnen zijn inwisselbaar voor het vermelde bedrag op de waardebon, en is geldig tot één jaar na uitgifte (vervaldatum staat steeds vermeld op de bon).

10. Beurtenkaart zijn geldig tot zes maanden na aankoopdatum (vervaldatum staat steeds vermeld op de kaart).

 

11. Healthy Minds is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

 

11. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u tevens dat u Healthy Minds niet aansprakelijk zal stellen voor eventuele nawerkingen, die mogelijk het gevolg zouden zijn van een behandeling die aan u gegeven werd.