Hot Stone Massage

Over mij

Het leven verandert voortdurend. Wat er in ons leven gebeurt, kan de manier waarop we leven, de manier waarop we ons voelen, de manier waarop we dingen zien of wat we willen voor onszelf veranderen. Ik denk dat zo het verhaal van Healthy Minds is begonnen. Ik werkte meer dan 20 jaar voor grote bedrijven en lange tijd voelde ik dat er iets niet klopte, en ik begon uit te zoeken wat ik echt zou willen doen. Deze zoektocht duurde meerdere jaren, en ik probeerde onder meer een carrièreswitch, maar uiteindelijk had ik het gevoel dat ik op hetzelfde onverzadigbare pad ging als voorheen. Veranderingen in ons eigen leven zijn moeilijk aan te brengen omdat we dan moeten roeien tegen de stroom in van onze gebruikelijke manieren van handelen en denken.
Met twee kleine meisjes om voor te zorgen en een kantoorbaan van minimaal 40 uur per week en daarnaast het woon-werkverkeer, kreeg ik een burn-out. Het was het teken van mijn lichaam en geest dat ik moest stoppen en opnieuw moest opstarten. Ik moest absoluut weten wat ik wilde doen, wat mijn intuïtie en mijn ziel me vertelden. Ik begon een professionele opleiding te volgen tot massagetherapeut, iets waar ik altijd al in geïnteresseerd was geweest, maar nooit de tijd voor had genomen. En er was een match. Ik heb iets gevonden waar ik blij van word, waar ik energie van krijg. Als ik een vrouw een massage geef, voel ik dat ik haar het moment van rust geef dat ze verdient. Ik kan haar helpen ontspannen. Een diepe ontspanning van het lichaam heeft een impact op de geest: ze zal helderder denken, ze zal zich beter voelen.
Ik geloof dat wanneer onze geest in goede gezondheid verkeert, wanneer we ons goed voelen over onszelf, onze natuurlijke schoonheid straalt. Ik geloof ook dat we ons beter kunnen laten voelen als we goede beslissingen nemen over de behandelingen die we willen voor ons lichaam, zowel van binnen als van buiten. Ik heb er bewust voor gekozen om alleen met zuivere natuurlijke producten te werken. Dit is erg belangrijk voor mij. De oliën die ik gebruik zijn zuivere natuurlijke minerale oliën. De etherische oliën waarmee ik werk zijn de beste die ik op de markt heb gevonden.
In de nabije toekomst ben ik van plan om ook gezichtsbehandelingen aan te bieden met de zuiverste natuurlijke producten, alsook sessies minerale make-up.